Vi har två helger på raken som inte ligger allt för långt bort. Då denna artikel skrivs så är det två veckor kvar tills julafton och om du inte beställt det du ska på nätet så är det hög tid att göra det. Tiden går fort och leveransernas nissar jobbar på högvarv för att hinna med alla paket som ska skickas.

Pyntet

Du kanske redan pyntat klart för julhelgen och börjat planera inför nyår och de festligheter som ska bli då. Kolla in online om det är något som fattas och måste beställas. Har ni alla ballonger och allt pynt som behövs till en lyckad nyårsfest. Det gäller att allt finns tills dagen D då allt ska hängas upp och fixa till en riktigt bra partylokal för er nyårsfest. Förutom ballonger så kan ni pyssla till egna girlanger som ni hänger upp tillsammans med inköpta nyårsballonger.

Maten

Är du matlagningsintresserad så kanske detta inte är någon större konst för dig. Beror ju också på hur många ni blir på festen. Detta år så har många restauranger erbjudande på nyårskassar till hyfsade priser. Kolla upp med en restaurang där ni bor om det finns möjlighet att beställa detta. Då slipper ni stå och laga all mat i förväg. Hämta på dagen och fixa dukning och värm på och lägg upp maten lagomt till middagen.