Har du tråkigt och vill hitta nåt nytt att testa? Varför inte kasta dig in i spelvärlden och testa några roliga spelautomater. 

Spela gratis

Du behöver inte spendera pengar om du inte vill. Det är fullt möjligt att spela nästan varenda spelautomat utan att spendera några riktiga pengar. Du behöver inte ens bli medlem på sajten förrän du har testat spelen lite och hittat några som du gillar. Spelmekaniken är densamma men det skiljer mellan grafiken, vinstlinjerna och hur mycket du kan vinna.

Hitta rätt sajt

Efter du har testat lite spel är det dags att välja vilken sajt du ska bli medlem på. Du bör först och främst se till att du får en bra välkomstbonus. Det är den som kan ge dig en skjuts i spelandet. Bonusen brukar innebära att du får mer pengar att spela för. Sätter du in hundra kronor får du hundra kronor till att spela för. Denna typ av bonus kan ge dig 100% mer att spela för upp till flera tusen kronor. Det är också vanligt att de erbjuder gratissnurr, inte samma sak som att spela gratis. Du behöver inte spendera pengar för att spela, men du har fortfarande chansen att vinna riktiga pengar.

 Betalningar

Du behöver sätta in pengar att spela för, det känns självklart. Men det finns flera sätt att göra det på. Du kan använda banken för att göra en direktöverföring. Eller så går du till Pressbyrån och köper ett paysafecard, du betalar i butiken och får ett kort laddat med samma summan, precis som ett presentkort. Många casinosajter har flera betalningsalternativ, det är värt att se vilka så du är säker på att du är bekväm med betalmetoderna.